Torsdag

rätt lugn dag i dag, varit ute mycket och försökt njuta av dagen istället för att sitta hemma.
satt nere på utefiket och åt lite mat och pratade med M.
sen gick vi en promenad ner till miljögårdarna, där dom hat nu släppt ut djuren. Vi såg kaniner och får.
hönsen och grisarna hade ännu inte kommit, men snart så.
Miljögården är ett jätte fint litet lantfik där dom serverar plättar/pannkakor med sylt och grädde för 30kr samt lite fika, samtidigt...

Underbar dag

VILKET VÄDER det bjöds på idag!
dagen inledde med en lätt yoghurt med müsli men var ingen hit, pga att det var så mycke russin och daddlar i denna och jag tycker verkligen inte om det Men åt ett ägg i allafall till det. Så jag får i mig lite av det jag fått som råd.
 
tog sedan ett tur in till City och träffade S , himla längesen vi träffades så det var roligt att sitta där och njuta i solen och höra vad hon gör nu förtigden, vi pratad e om utlandsresor o...

Om IVF

Min man och jag satt och pratade ute om denna resa vi har gått igenom med IVF och sa att när vi själva började med detta så visste vi så lite om hur hela processen gick till och vad det kostade och alla andra kostnader runt omkring och vart man kunde vända sig för hjälp.
 
så om du har/haft några funderingar ang. Ivf eller något annat som rör sig kring kampen om att få barn , var inte rädd att fråga jag kommer försöka svara gått jag kan på dina frågor.

Testdagen!!:)

vaknade som vanligt vid 4 men bestämde mig för att ligga kvar och sova så länge som möjligt för att bli mer kissnödig , men vid halv 6 klev jag upp och gick och tog testet som M köpte i går , clearblue digital med veckoindikator och efter ett tag stod det gravid 3+ ! Inte jätte överraskad pga jag redan tjuvtestade förra veckan men glad över att det fortfarande står plus :) och att det stämmer med 3+ så måste det väl innebära att jag har rätt hormonnivå. 
Ringde kliniken och dom ...

Ruvardag 19 dag...

Fortfarande nästan inga symptomet, bara mensvärk som kommer och går och brösten ömmar men är inte spända alls.
får se i morgon på testdagen om lilla piff/puff fortfarande hänger kvar. "Hoppas" 
 
var in till arbetsförmedlingen och pratade lite med dom om framtiden, och det ser ut som jag ska börja en utbildning nu till sommaren " försäljning och kundservice"  och det kan vara en bra idé nu så här i början på graviditeten så jag efter allt har en stabilare...

Ruvardag 18 - ...

Idag har det varit en lång dag och den är långt i från över, solen strålar men jag har inget att göra alls.
känner mig slö men samtidigt rastlös.
gick ner en sväng till centrum med M och köpte oss varsin mjukglass min med salt lakrits strössel och M hade nougat topping och satte oss på en sten och njöt en stund  men det blåste lite kallt så vi promenerade hem.
satt och ett tag men läste sedan på nätet att sol i tidig graviditet kan bryta ne...

Ruvardag 17

Tog ett nytt test i morse som fortfarande visade plus!:)  la mig i sängen igen efter att tagit medicinen, låg ett tag och vilade men efter ett tag började benen värka så det var bara att stiga i upp.
senaste dagarna har mina ben gjort ont känns som en blandning mellan växtvärk eller träningsvärk, har alltid haft problem med benen men på senaste har det blivit lite värre och jag har ingen lust att gå och äta smärtstillande, för jag har alltid trott att Alvedon går bra att äta men...